Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Stefan:

  Stefan

  Stafmedewerker Kwaliteit & Innovatie , 41 jaar
  Eigenschappen van Stefan:

  Hoe ervaren cliënten onze organisatie? Hoe ervaren de medewerkers het zelf? Welke knelpunten signaleren we, wat zijn onze resultaten? Ik ben beleidsadviseur kwaliteit en innovatie bij een GGZ-instelling. Door antwoorden te vinden op deze vragen help ik de organisatie te reflecteren op zichzelf, en zichzelf te verbeteren, te leren en waar mogelijk te vernieuwen.

  In mijn werk streef ik ernaar beleidsplannen te verbinden aan de praktijk. Daarmee kan ik het werk voor de begeleiders, psychologen en andere medewerkers aangenamer maken. Zo had ik van de week een gesprek met twee groepsbegeleiders over hoe en wat ze precies registreren als er een incident met een bewoner heeft plaats gevonden, en op welke manier we hun administratie kunnen verminderen of efficiënter kunnen maken.

  Ook werk ik samen met ervaringsdeskundigen bij onze organisatie. Met hen wissel ik van gedachten over hun ervaringen van onze zorg en hoe wijk onze zorg voor hen kunnen verbeteren. Cliënten leren van ons, maar wij leren ook van de cliënten.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy