Ontdek zorg en welzijn

In zorg en welzijn is meer te kiezen dan je misschien denkt. Filter de verhalen van onze collega’s, bijvoorbeeld op hun achtergrond of interesses en ontdek meteen welke beroepen, opleidingen en kansen passen bij jou.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Sylvana:

  Sylvana

  Zorgcoördinator , 27 jaar
  Eigenschappen van Sylvana:

  Het is voor mij de kunst om de perfecte match te maken tussen de zorgverlener en cliënt. Dat vind ik belangrijk, want er moet een goede klik zijn zodat beide partijen zich prettig voelen. Ik ben heel trots als dat het geval is en alles goed gaat.

  Als zorgcoördinator breng ik niet alleen de cliënt en zorgverlener samen. Ik maak ook planningen, doe de administratie en luister naar alle partijen. Als dingen vastlopen, probeer ik daar samen met collega’s een oplossing voor te vinden. Zelf zou ik niet aan het bed willen staan; anderen kunnen dat veel beter dan ik. Ik vind het het heel fijn als coördinator mensen te helpen.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy