Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Ellen:

  Ellen

  Verpleegkundige , 55 jaar
  Eigenschappen van Ellen:

  De glimlach van een oudere kan mijn hele week goed maken. Ik ben er trots op voor ze te zorgen en wat te kunnen betekenen. Ik werk al 34 jaar in de ouderenzorg en vind dit nog steeds het mooiste beroep.

  Ik vind het heel belangrijk kwaliteit te leveren. Dat zit hem in de meest uiteenlopende dingen: van hoe een boterham gesmeerd wordt tot een ingewikkelde verpleegtechnische handeling. Dit werk moet je met je hart doen, het is belangrijk dat je ouderen een veilig gevoel kan geven. Soms is dat best moeilijk, bijvoorbeeld als je geen band hebt met iemand.

  Ik doe dit werk omdat ik het fijn vindt mensen te helpen waar dat nodig is en tegemoet te komen aan hun wensen. Dat geeft voldoening. Nog niet zo lang geleden ben ik gediplomeerd als verpleegkundige, daarvoor was ik verzorgende. De zorg verandert, dus ik wilde me mee ontwikkelen. Je bent immers nooit te oud om te leren en dat is in de zorg heel goed mogelijk. De beste bestuurders hebben ook zelf op de werkvloer gestaan.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy