Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Carla:

  Carla

  IC Verpleegkundige / Praktijkopleider , 44 jaar
  Eigenschappen van Carla:

  Mijn oma lag veel in het ziekenhuis en als klein meisje vond ik de zorg reuze interessant. Vandaar de studie Verpleegkundige ben gaan volgen. Daarna heb ik me gespecialiseerd op de intensive care afdeling. Inmiddels leid ik in dat laatste vakgebied ook mensen op. Ik vind dat heel leuk, want ik hou veel van lesgeven.

  Ik ga elke dag blij naar mijn werk en kom net zo vrolijk terug. Je kunt veel betekenen voor patiënten en hun familie op de intensive care, ook al maak je soms vreselijke dingen mee. Er komt veel bij dit werk kijken, zo hebben we heel veel bijscholing. Daarnaast gaat het in mijn werk niet alleen over technische handelingen. Het is belangrijk dat een patiënt zich veilig en vertrouwd voelt en ik er ben als dat nodig is.

  Als je denkt dat werken in de zorg niks voor jou is, kan ik mij dat voorstellen. In vergelijking met andere beroepen verdien je bijvoorbeeld minder. Toch is het een heel mooi vak; je bent de ogen van de arts en ziet wanneer het niet goed gaat met de patiënt.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy