Ontdek zorg en welzijn

In zorg en welzijn is meer te kiezen dan je misschien denkt. Filter de verhalen van onze collega’s, bijvoorbeeld op hun achtergrond of interesses en ontdek meteen welke beroepen, opleidingen en kansen passen bij jou.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Corine:

  Corine

  Eerst verantwoordelijk verzorgende , 50 jaar
  Eigenschappen van Corine:

  Ik zorg dat alles goed is geregeld voor de bewoner. Zo maak ik een lijst met zijn of haar favoriete gerechten en ben ik de contactpersoon voor de familie en andere zorgverleners.

  Daarnaast bereid ik veel multidisciplinaire overleggen voor, zodat iedereen goed op de hoogte blijft van de gezondheid van de bewoner. Als een oudere in een verzorgingshuis komt wonen, zijn daar vaak veel mensen bij betrokken. Zo krijgt iemand bijvoorbeeld hulp van een verpleeghuisarts, fysiotherapeut of psycholoog. Daarnaast komt ook de familie vaak langs.

  Het is belangrijk goed met alle partijen te overleggen. Op die manier hopen we de beste hulp te bieden, zodat bewoners ook in hun laatste levensfase met een glimlach op hun stoel kunnen zitten.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy