Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van John:

  John

  Verpleegkundige , 28 jaar
  Eigenschappen van John:

  Dit is mijn droombaan. Als rechterhand van de verpleegkundig specialist en specialist ouderengeneeskunde word ik gebeld als er een calamiteit is, bijvoorbeeld na een valpartij. Ik beslis in dat geval wat we het beste kunnen doen en welke handelingen in het belang zijn van de cliënt. Daarnaast beantwoord ik vragen over medicatie.

  Ik ben oproepbaar voor 300 cliënten in 30 teams, dus vaak houd ik me met verschillende incidenten tegelijkertijd bezig. Soms geeft dat wel wat spanning, maar dat vind ik juist een uitdaging. Uiteindelijk hoop ik dat ik mensen de zorg kan geven die ze willen.

  De ouderenzorg vind ik fascinerend vanwege de mensen met wie je werkt. Iedereen heeft een verleden. De meesten willen hier helemaal niet zijn, maar we proberen het beste uit de situatie te halen. Dat is zelfs nog mogelijk als ze uitbehandeld zijn.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy